Flashback Friday

30 min inne på nattskift nummer två. Fick sovet fem korta timmar efter nattskiftet igår, så ska se hur det går inatt. Som tur hade jag tid för en snabb kopp kaffe (redbull för mig) med Teemu innan jag kom på jobb, så det hoppas jag hjälper lite i alla fall.

För övrigt är min Hanna äntligen i stan och imorgon ska vi fira vårt återseende med middag och utgång. Såå länge sen vi sågs, tror vi har mycket att prata om!

Jag träffade Hanna år 2010 när vi jobbade tillsammans i Egypten och vintern 2010-2011 är en av de roligaste tiderna i mitt liv. Känns som jag kännt henne mycket längre, kanske för att vi upplevde så mycket tillsammans en gång i tiden. Försökte förgäves hitta en gemensam bild på mig och Hanna, men istället kan jag bjuda på några bilder från Egypten, såhär flashback friday till ära.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: