Morgon på eftermiddagen

Kom hem efter nattskiftet kl.07, och sov, och sov och sov. Fram till kl.16 (!) och vaknade bara för att jag hade väckning, hade lätt kunnat sova längre. God morgon liksom! La väckningen på kl.16 men tänkte att jag aldrig sover fram tills dess. Men efter 9 timmar sömn var jag totalt överraskad att jag kunnat sova så länge. Nattskiftet hade nog tröttat ut mig trots allt.

Så nu efter lite mat, prat med världens bästa Ida och slappning är det dags att göra mig redo för kvällen. Kommer att bli  roligt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: