Kärt återseende

Lördagen var den bästa kvällen på länge! Jag mötte upp Hanna utanför Bakers där jag bokat bord till oss. Stod nervöst och väntade tills ett väl bekant ansikte dök upp och jag var nära tårar då vi kramades, det kändes så länge sen vi sågs (1 år). Vi fick vänta på bordet en stund, men när vi väl satt ner oss så kunde vi catch up på riktigt! Vi beställde in en flaska vitvin och pratade och pratade och pratade. Om allt. Vinet var gott, men ingen av oss hade hunnit äta ordentligt på dagen så de två glas per man innan maten kom gjorde sitt till pratflödet tror jag. Vad är bättre än vin?

Har länge varit sugen på en god biff, men inte haft tillfälle att lyxa upp det. Men nu tyckte jag detta var ett bra läge att beställa in en pepparbiff. Och oj, vad gott det var.

Medan vi pratade på om vad som hänt sen vi sågs, drack vi slut vinflaskan och åt upp både mat och efterrätt. Sedan förflyttade vi oss till baren där vi fortsatte med några drinkar. När klockan var över midnatt gick vi vidare till Milli där tiden gick fort, drinkarna likaså och jag hade så roligt. Så roligt att vara ut med en bra kompis, dansa, ha roligt och träffa nytt folk. Träffade även på en gammal kollega i toaletten på Milli, vad är oddsen? Men tiden gick som sagt fort och snart var det redan stängningsdags och dags att ta sig hem.

Hade så roligt att jag tyvärr inte ens kom ihåg att ta en endaste bild på hela kvällen. Men här ska ni få en bild från dagen efter, då jag flydde till Karis i hopp om att komma undan illamåendet.

På söndag mådde jag nämligen mindre bra och på eftermiddagen hade jag fått nog och tog mig hem hem till Karis för att koppla av lite. Åkte hem till föräldrarna, beställde en god pizza och var senare och kollade läget på husbygget. Dammen på baksidan av huset såg nästan magisk ut, omgiven av höstfärgerna. När kvällen kom var jag så trött att jag gick först och sova av alla.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: