Tummen ner för blodprov

Hade bokat tid till labben imorse, för arbetshälsogranskningen. Tre provrör med blod skulle de ha av mig. Men min kropp sa nej, visste vad som komma skulle, och vägrade ge blod. Hon hittade blodådern lätt, nålen gick in utan problem, tog inte ens så sjukt, nålen var rätt på plats, men det kom inget blod. Inte tills sköterskan vickade på nålen samtidigt som hon tryckte på min arm. Så där satt vi hon och jag, medan hon sakta vickade på nålen och tryckte på min arm, och långsamt väntade på att fylla 3 provrör. Det tog närmare femton minuter. Efteråt kom det plötsligt en våg av illamående och yrsel över mig, så sköterskan satte mig ner och gav mig en trip och bad mig sitta ner och ta det lugnt en stund. Sjuk trevliga (haha) sjuksköterskor på Mehiläinen. Efter trippen och en stund i stolen, var jag klar att gå.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: