Kompisdag i Åbo

Efter en evighetslång dag är jag äntligen hemma i Karis. Hade väckning imorse, körde via Esbo och tog riktning mot Åbo för att träffa Annu. Studerade tillsammans med Annu då jag bodde i Åbo och vi har varit vänner sen dess, men trots det hade vi förrän idag inte setts på 2 år (!). Så nu när vi en gång bor i samma land, ska vi försöka träffas liite oftare ändå.

I Åbo blev det god lunch, sanslöst bra shopping, en skål med glass, bostadsvisning, lite julklapps inköp och en mängd med skvaller och skratt. Härligt att märka att man har så bra kompisar, att även om man inte sett dem på länge så kan man bara fortsätta där man lämnade av, och vara helt bekväm med varandra och prata om allt.

Från Åbo körde jag hem en sväng till Helsingfors innan jag packade om och körde till Karis. Total kört runt 360 km idag. Är i Karis för att lämna in bilen på service imorgon kl.13, medan jag själv kommer att ta mammas bil och köra henne till syster och sedan ska jag själv på jobb kl.15. Ska ha och har haft kvällsskift hela veckan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: