Inget gott kommer av detta

Alltså det här går ju inte. Att ha så här mycket att göra utan tid att göra det. Det leder bara till stress och dåligt samvete. Som nu. Var sist och slutligen tvungen att ta i tu med skolarbetet som jag inte haft tid med innan. Och trots att jag fått läst alla tre artiklar på 28 sidor var, så är jag inte ens nära på att vara klar eller ens nära på att ha sinnesro.

Men, kom kanske på en bra idé för att lindra stressen och brådskan lite grann i alla fall. Ska återkomma med det så fort jag vet om det är möjligt eller inte. Jag menar, inget gott kan komma från att stressa hela tiden och försöka göra tusen saker på en gång. Jag måste ju hinna leva också, eller i alla fall andas.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: