Lugnet närmar sig

Såja, ett stort skolarbete undan. Bara en till som spökar med sin deadline. Sen lär det lugna ner sig lite. Hoppas jag. Min laptop gick sönder (så typiskt att teknik ska bråka när man verkligen behöver den) och har varit tvungen att sitta kvar på jobbet efter arbetstid för att få uppsatserna skrivna. Har varit hemma först efter midnatt två kvällar nu. Ska i och för sig till skolan igen nästa vecka, och lär få nya uppgifter då, men för nu så känner jag lugnet närma sig.

På jobbet har högsäsongen börjat och det märks! Massor att göra, allt på en gång, och mild stress bland arbetarna. Men vi klarar upp det för det mesta, och arbetskompisarna är fortfarande de bästa i världen.

Vid sidan om det höstmyser jag med kompisar, matlagning, inredning, yllesockor och leggingsar, levande ljus och film.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: