Eläintarhanlahti

Eläintarhanlahti, det stör mig så otroligt att jag inte hittat en vettig svensk översättning till det? Djurgårdsviken? I alla fall, har det blivit min favorit promenadmiljö i Helsingfors. Tog en liten promenad där idag och jag svär, för en stund, var där alldeles KNÄPPTYST! Så underbart! Tystnad mitt i Helsingfors, kan ni tänka er? Hoppas bilden reflekterar lugnet som rådde över viken idag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: