Ur arkivet

Den fina hösten har inte visat sig på många dagar nu, och har inga bilder att visa från de senaste regniga, dystra dagarna. Så vi kör en ”ur arkivet” istället. Här är en bild från Egypten vid solnedgång från 2011, tagen från min egna takterass. Så fint med bergen i bakgrunden.

P.S Det är förresten svinkallt i öknen på natten/morgonen. Kommer ihåg hur mina gäster skrattade åt mig när jag hämtade upp dem för utflykt med mina långbyxor, min tröja, hoodie OCH vindjacka, och jag kommer ihåg hur jag skrattade åt dem när de stod i sina shorts och huttrade när vi körde genom öknen och tog paus för frukost.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: