Mössa, tröjor och tjocka strumpbyxor

Storm vet jag inte om man kan kalla det, men det blåser ganska mycket. Så mycket att jag faktist köpte en mössa idag, eller en pipo som vi säger i Karis. Ska bli skönt att få öronen intäkta från vinden.

Samtidigt passade jag på att köpa ett par tjockare strumpbyxor. Det är bara Oktober, men jag har redan använt mig igenom två par tjockare strumpbyxor. Hoppas det här paret håller lite längre i alla fall, trots aktiv användning. Har satt byxorna på paus och använt mig nästan uteslutande av tjocka strumpbyxor och långa mysiga tröjör den senaste tiden. Så skönt med höst.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: