Middag, halloween och jobb

Igår fick jag träffa min härliga Jessica för första gången på en lå-hång tid. Först kom Jessica på besök till mig för att kolla min lägenhet och jag passade på att ge hennes födelsedagspresent till henne. Efter det firade vi med god middag och äppel/päron/skumvins-cider på Amarillo! Jättegott var det, och åt alltför mycket igen en gång. Eftersom vi tog middag rätt tidigt hade vi ännu tid att gå och inhandla en halloween/födelsedags utstyrsel åt Jessica som har födelsedag idag. Själv firar jag aldrig halloween och så jobbar jag ju förstås, och jobbar hela veckoslutet och fram till tisdag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: