Sur och seg

Det är svårt för mig att prata illa om November då det är ”min” månad. Månaden jag fyller år. Men när man inte sett solen på fyra dagar och regnet bara öser ner dygnet runt, så blir man ju lite.. sur. Eller kanske seg är ett bättre ord. Jag har ärligt inte gjort en enda vettig grej. Ja jobbat förstås, men utom arbetstiden har jag inte gjort någonting. Inget alls. Sover för det mesta och slappar resten av tiden. Känner att jag behöver en rejäl dos frisk luft och något att aktivera hjärnan med. Motion kanske? Promenad?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: