TACK!

Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått bilen i finsk register. Importerings processen blev avslutad idag då jag fick den nya rena registerskylten fastskruvad i bilen (tack pappa!). Det har varit en lång process, och jag hade aldrig klarat av det utan min bror, så till honom vill jag rikta ett MEGA TACK! För att hitta en bil, kontaka försäljaren, skaffa pengar, åka över till Sverige, fixa med tusentals papper, exporteringen från Sverige, importeringen till Finland, papperskriget med tullen, debatten med besiktingsstationen, alla de mejl, alla samtal som varit involvera i hela processen – skulle jag A L D R I G ha klarat av utan hjälp. Det är inte så lätt man kunde tro, att importera en bil. Men nu är det gjort, och ja, det var värt det. Tack tack tack för all hjälp jag fått!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: