Seg

Besökte byggnadsverket idag för att få ett parkeringstillstånd till mina hoods. Det gick bra och snabbt fast jag tänkte få en parkerinsbot medan jag var inne och pratade med den trevliga damen på andra sidan disken. Parkeringstillståndet kostar ynka 10€/månad, så jag tycker definitivt att det är värt det, jämfört med vad det kostar att parkera och vad det kostar att betala en parkeringsbot.

Annars har jag haft en ovanligt seg dag. Blev tillfälligt pigg då vi hade strategimöte på jobbet och fick äta goda dallas-bullar, och när jag fick en extra översättningsuppgift från chefen, men förutom det är det segt. I hela mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: