Smygstart

Måste lite skamset medge att jag smygstartade julen idag. Men bara lite, jag lovar. Det är inte så att jag (ännu) börjat baka pepparkakor eller druckit glögg, men då ”Home Alone” visades på TV imorse (klassisk julfilm) fick jag faktist lite julfiilis och var tvungen att gå in på youtube och leta upp Tommy Körberg med ”O helga natt”. Och så var det plötsligt jul i min lilla lägenhet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: