Födelsedag

Jodå, eftersom de senaste 5 dagarna tillbringats i en spysjuka utan dess like, har det inte hänt mycket sen senast. Har sjukledigt ännu imorgon och hoppas bli helt frisk.

Måste ändå slänga in ett sista inlägg som 25-åring. Kl.23.25 ikväll fyller jag nämligen 26 år. Haft en riktigt lugn födelsedag precis som jag ville och hoppas sova redan när jag egentligen blir ett år äldre. Med fina gratulationer från alla de viktigaste människorna i mitt liv går jag i säng med ett leende.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: