Kanske det snart blir vinter

Kvällsskift och jag går bra ihop. Att få sova länge på morgonen gör under för mig! Var lat imorse och orkade inte ta mig ut i solen, så passade på att städa där hemma istället. Torkade lite damm, plockade undan lite, men sen var det redan dags att gå till jobbet. Imorgon får (måste) jag följa upp med dammsugning. Hatar att städa.

Men, när jag äntligen kom ut möttes jag av -4 grader och is på trottoaren. Kanske det snart blir vinter även här! Kanske jag snart får ta i bruk mina vinterskor!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: