Frukost date

Började morgonen tidigt med väckning 6:30. Sedan väntade frukost date med Jessica. Vi träffades vid Stockmann och gick tillsammans vidare till Ekberg för att lyxa till vardagen med god frukost. Och vilken frukost det var! Ekberg är väldigt känt och vi fick som tur var det sista bordet. Efter en hel del mumsas och efter 4 (!) koppar te var vi nöjda och belåtna och kunde gå vidare och shoppa lite julklappar. Vilken härlig start på dagen! Borde göra sånt oftare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: