En legendarisk kväll och ett barnkalas

Har inte haft röst på över en vecka! Vad är det med mig nu riktigt? Är aldrig sjuk, och nu har jag tagit en massa sjukledigt. Blääh.

Men visst har jag hunnit med massa roligt också, Ida var t.ex. till mig i torsdags och det blev en legendarisk kväll! Efter lite shopping och sushi i Itis började vi kvällen hemma hos mig. När vi fixat oss klara för fest fortsatte vi till Aussiebar, där vi slutligen hade så roligt att vi blev kvar där hela kvällen, ända tills vi blev utslängda då baren stängde. En rolig kväll med roliga typer, nya bekantskaper, vattenduschar, borttappade telefoner, bortglömda jackor och en räddande ängel som räddade oss från den 100m långa taxikön. Sådär i nötskal. Detaljer ska vi inte gå mera inpå.

Igår på fredag var jag fortfarande så hes att jag inte kunde gå på jobb, så det blev en slö dag hemma för vila rösten. Vilket tycks har gjort gott, eftersom jag idag har nästan normal röst och kan gå på jobb senare. Är som bäst på barnkalas i Karis med hela familjen och några släktingar men ska köra tillbaka till Helsingfors senare, för att jobba nattskift. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: