Lugnt och skönt

Vilken skön långhelg jag har bakom mig! Har bara gjort en massa roligt. Först utgång med Ida på torsdag följt av en lugn dag på fredag, sen barnkalas på lördag och så god middag på Knäppen på söndag och kaffe på Serendi med Ida på måndag. Har fått vara med familjen, inspekterat husbygget och bara varit. Härligt!

Nu håller jag på att avsluta ett kvällspass på jobbet, ska ta mig hem och ha en lugn filmkväll med Jani. Så skönt när stressen börjar släppa. Bara jag nu ännu skulle få svar på mitt mail jag skickat till skolan skulle allt vara perfekt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: