Sedan sist

Så fort jag inte är på jobb så blir det tyst här på bloggen. Så går det när laptopen är sönder och det inte går att blogga via mobilen. Bilder får jag insatt i inläggen utan problem, men att åstadkomma text till bloggen via mobilen är mer än mina nerver orkar med.

På torsdagkväll var jag ner till Lojo en sväng för att hälsa på bror i hans nya företag. Det var så ishalt att en långtradare låg i diket inte långt ifrån den nya hallen. Efter att jag hjälpt till att reda upp lite för the grand opening dagen efter, körde jag tillbaka hem och gick på bio & middag med Jani. Vi såg Hunger Games; Catching fire som alltså är uppföljaren till första Hunger Games, och den var jätte bra! Så bra att jag ännu igår, tre dagar senare, var helt uppspelt av filmen. Hur en och samma film kan få en att skratta, gråta och knycka till sig är otroligt. Rekommenderas!

På fredag passade jag på att shoppa lite julklappar, och efter att jag köat till biltvätten i en timme (!) körde jag med en ren bil till Linda för lite fredagshäng. Vi gick ut med hundarna två gånger och gick till butiken och handlade, men förutom det tog vi det bara lugnt. Låg på soffan, åt god mat, drack ännu godare glögg och slötittade på TV med varsin hund i famnen.

Igår hade jag tid att gå till Senatstorget och kolla in julmarknaden där. Det var meningen att jag skulle gå med syster och co, men vi fick inte tidtabellerna att gå ihop så jag gick ensam istället. Fint var det, mysigt med massa små bodar, julbelysning, små julgranar och folk. Gick runt i kvarteren också, tog in jul-helsingfors innan det blev för kallt och det var dags att söka sig hem för mat och värme. Ska lägga upp bilder i ett separat inlägg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: