Perfekt start på dagen

Vilken härlig dag jag haft igen. Väckning visserligen kl.06.00, men det gjorde ingenting. Vi hade bestämt frukostdejt med Jessica kl.8, och jag känner mig själv så pass väl att för att vakna ordentligt måste jag ta en morgondusch. Så var tvungen att räkna in tid för dusch, tid för håret att torka och tid för att ta spåran in till centrum.

Jag var i god tid, pigg & fräsch och mötte upp Jessica utanför Stockmann. Därifrån gick vi till Fazer caféet för frukost. Så god frukost! Den var verkligen över alla mina förväntningar. Värd varenda euro (12€)! Vi tog ut allt av frukostbufféen och fick njuta av färskt Fazer-bröd, massa olika pålägg, varmt te och läcker cheesecake. Vi kom båda överens om att livet faktist handlar om de små sakerna, som frukost. Fokusera på de småsaker som gör dig lycklig, och livet kommer att le. Förutom det diskuterade vi julklappar, kärlek och det faktum att Jessicas pojkvän anländer på semester till Finland imorgon.

Efteråt gick vi ännu till akademen och Stockmann och köpte lite julklappar båda två. En bättre start på dagen får man nog söka efter! Perfekt. Lugn och ro i ända in i själen. Några bilder på det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: