Men alltså, det är ju jul imorgon

Jag satt idag och funderade vad det är som fattas. Vad är det som fattas som gör att det inte känns som jul?  Juldekorationerna fattas ja, men även något annat. Och så kom jag på det. Själva julkänslan, ni vet, fiilisen, är inte på plats. Jag fattar inte att det är jul imorgon. Jobbar kväll idag och även imorgon. Kommer säkert att kl.20 när jag slår mig ner hemma i Karis utbrista ”men alltså, det var ju jul idag”.

Försöker bota det med julmusik och glögg på jobbet, men det är kanske inte riktigt samma sak som att stå hemma i köket och baka pepparkaka med mamma och lyssna på samma julskiva som vi hör på varje jul. Nåväl, det får bli en lite annorlunda jul i år, och så hoppas vi på ledig jul nästa år.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: