Julafton på jobbet

Den här dagen har så höga förväntningar på sig, att det kan ju inte annat än misslyckas eller hur? Då jag körde till jobbet imorse kunde jag inte se en skillnad från vilken annan dag på året som helst. Fast det kanske bara var jag som kände så, i regnet, i trafiken, på väg till jobbet.

Julafton på jobbet har gått lugnt och rätt långsamt. Vi är överbemannade så det är lite tråkigt, men i alla fall hade arbetsgivaren köpt in en massa julmat åt oss som jobbar jour nu under julen. Men hur jag än åt, så var det inte samma sak som att sitta runt det stora bordet i matsalen, med familjen, och äta mammas egna julmat.

Fast jag ska inte va negativ nu. Har en och en halvtimme kvar här, och sedan kör jag hem till Karis och får njuta av fem lediga dagar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: