Idag

Sitter och planerar nyåret. Oklart ännu vad vi ska hitta på. Mat hemma och så ut på stan och titta på raketer vid midnatt kanske? Får se. Sällskapet är i alla fall klart, outfiten likaså. Skumppan ska i ännu inhandlas, men annars börjar en lugn & skön nyårsafton ta form på Sturegatan.

Trots träningsvärk tog jag mig ut på en kort, snabb länk idag. Det regnade lite, men det gjorde ingenting. Skönt var det. Det är inte mycket man kan göra åt vädret heller. Känns som om det regnar konstant just nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: