Söndagseftermiddagen

Igår var det sista dagen av min fem dagars ledighet. Jag är ganska dålig på att vara ledig, för jag känner mig lite skyldig, och blir hemskt lätt uttråkad när jag inte gör något. Så min dag var mer än räddad då jag och Jessica bestämde en spontan-träff hos henne. Hennes man är på besök från Grekland så det var roligt att se honom också. Hämtade upp det söta paret och så åkte vi genast till Prisma för att storhandla inför nyår. Det blev även en snabb sväng via Alepa och Citymarket innan vi hade hittat allt vi skulle ha.


Därefter körde vi hem igen och Jessica lagade så otroligt goda tonfiskpastejer medan vi pratade och medan jag njöt av hennes underbara soffa. Tonfiskpastejer, gott sällskap, glögg och choklad. Perfekt söndagseftermiddag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: