Nyårsafton

Nyårsklänningen är på och den har fått beröm, vi har tagit en kort powernap, vi har kollat på film, druckit god cider och lagat den mest fantastiska pizzan någonsin (okej, okej, jani gjorde största delen av tillagningen, jag är som känt usel på matlagning). Det börjar höras och ses allt mer fyrverkerier utanför fönstret och vi funderar på kvällens planer. Njuter som bara den, har verkligen sett framemot den här kvällen och hittills har den levererat. Vi hörs nästa år!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: