Double date

Igår var jag på double date med de bästa av typer! Ida & Mikko, jag & Jani. Kaffe, sedan bio, följt av snabb drink på Kaisla. Både jag och Ida var lediga igår så hon kom till mig redan på eftermiddagen. Vi gick till butiken, lagade mat (Ida lagade maten såklart) och varvade ner medan vi väntade på kvällen. Senare åkte vi till stan, gick omkring på reorna en stund men gick sen för att möta upp Mikko utanför Kinopalatsi. Filmen vi skulle kolla gick i Kinopalatsi, och vi träffades där utanför lite tidigare för att hinna hälsa på varandra innan vi skulle se filmen. Det var ännu gott om tid kvar tills filmen, så vi gick över vägen till Roberts Cofffee där Jani snart kom och gjorde oss sällskap.

På Roberts Coffee beställde jag en mega-kakao med ett berg av vispgrädde på. Nam! Vi pratade en stund och drack upp våra respektive kaffen och så gick vi till den viktigaste delen av kvällen; valet av filmsnacks. Finnkino får pluspoäng för bra urval av lösgodis! Blev därför lösgodis för oss och popcorn för de andra. Filmen i sig var helt okej. Inte någon höjdare men verkligen spännande på vissa ställen, stackars Jani fick nog sjukt i handen några gånger när jag tyckte det blev för spännande för mig. Filmen var snabbt slut verkade det som, och efteråt avslutade vi kvällen på Kaisla, en mysig bar vid sidan om Kinopalatsi.

Kvällen var bra, lite nervöst att vara på en dubbel dejt, men bortsett från några pirriga tystnader var det en bra kväll som jag gärna skulle göra om. En bra kombination av typer är nog det enda som behövs för en lyckad kväll. Och en lyckad dubbel dejt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: