Cool kids with fake ID’s & the Paul Walker-y guy

Älskar hur de oplanerade kvällarna ofta blir de bästa av alla!

Igår slutade jag kl.19, och tänkte ringa Linda på skoj för att se vad hon höll på med. Samtalet slutade med att jag åkte till henne direkt från jobbet. Lite senare kom även Phil hem, och efter en stund kom han på den bästa idén någonsin; att vi skulle gå på ”en” till den lokala baren. En enkel idé som ändrade hela kvällen och en vanlig slö kväll blev plötsligt rolig! Behövde det verkligen, en lugn kväll ute med roliga typer.

Kvällen började bra då utkastaren gick efter mig till baren och bad om att få se min ID! Alltid lika skönt att inse att man fortfarande är ung. Skrattade så mycket hela kvällen att jag nästan grät, så dålig humor har jag tydligen, tur så finns det likasinnade typer. Vi tog varsin öl, halvkollade på ishockeyn, diskuterade förhållande-relaterade saker, skämtade mycket och beundrade killen som var skrämmande lik Paul Walker. Avslutade kvällen med pizza på stället brevid baren och så var det bara att åka hem eftersom jag idag är på jobb igen.

Cool kids with fake ID’s.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: