Det tycks aldrig bli vinter här i stan

Eftersom det aldrig tycks bli vinter här i stan har jag satt vinterskorna på hyllan och lagt bort vinterjackan. Istället har jag tagit fram mina ballerinas & converse och min tunna läderjacka. Idag går jag klädd i svarta tjocka strumpbyxor, svarta ballerinas, en tjock vit lång tröja (som Ida har köpt åt mig, tack för den!), en tunn svart läderjacka, en svart mössa och en beigerutig halsduk. Skönt så!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: