Bästa vintern sedan 2009

Är det månne det att jag inte tillbringat en vinter i Finland sedan 2009 som gör mig så uppspelt över kölden och snön? Kanske det, men jag menar finns det något bättre än små snöflingor som sakta dalar ner, eller det där knastrande ljudet som kommer när man går i snö vid -21 grader. Varje gång mätaren visar kallare blir jag förvånad. -21 på en fredagsmorgon?! Kanske det är normalt, kommer inte ihåg, men härligt är det tycker jag. Ja, härligt när man har ordentliga vintekängor, mössa och en varm jacka på sig och motorvärmare på bilen. Kan vara att jag skulle ha en annan inställning i en annan situation.

Körde runt i Vik idag och beundrade vyerna, tänk att det finns åker och skog så nära centrum. Ska nog göra närmare bekantskap med området under min nästa lediga dag i stan, det ska finnas fina gångvägar där har jag hört. Imorgon är faktist min nästa lediga dag, men då jag för en gångs skull fått ledigt hela helgen ska jag åka ner till Karis redan ikväll. Se familjen, andas frisk luft, planera köksremont och träffa Ida över en kopp kaffe i Ekenäs (ingen av oss dricker egentligen kaffe). Ska faktist bli riktigt skönt att komma bort från stan en liten stund. Söndagen är sedan redan fullplanerad så kommer inte att vara borta länge.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: