Lördag på landet

Körde ut till landet efter jobbet på fredag och fick alltså vakna upp mitt i vinterlandet. Dagen gick till biltvätt, köksplanering, remontplanering, bläddrande i tapetböcker (hittade äntligen såna tapeter jag vill ha! Glädje!) och så lunch med familjen på restaurangen KW. Där blev det supergod mat och efterrätt. Senare beundrade jag den fina sjön på baksidan av föräldrarnas nya hus medan pappa jobbade på en mindre fin sjö inne i huset. På kvällen blev det ännu en snabbvisit till Ida för lite prat över hembakade semlor, nam! Hade även tid för lite soffmys och glass framför TV:n med föräldrarna innan jag körde tillbaka hem till stan. En skön lördag på landet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: