Söndag i stan

Vilken skön söndag det var. Började dagen med promenad i Vik, där vi gick längs stigar runt omkring Gammelstadsviken, klättrade upp i fågeltorn och kollade på vyerna. Riktigt fint var det, synd bara att solen inte var framme, fast vi njöt ändå.

Vi belönade oss själva med söndagsbrunch, och gick till Oiva där vi fick så god brunch även föregående söndag. Maten var precis lika god, och vi lyxade till det ännu mer med varsitt glas skumppa. Dagssömn på det, och så filmkväll och lösgodis. Perfekt söndag tycker jag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: