Nattskift del två

Inne på mitt andra nattskift. Hade av någon konstig orsak svårt att somna när jag kom hem kl.7 imorse, vad jobbigt. Tankarna bara snurrade på i en miljon olika riktningar. Fick slutligen sömn, men vaknade redan kl.11 och jag ba ”whaaat?”. Hur är det möjligt att vakna av sig självt redan efter någon timme sömn då man vakat hela natten på jobbet? Tvingade mig själv att somna om i alla fall och steg upp först kl.14:30.

Segade hemma mest hela dagen, tills jag på kvällen tog mig till Vanda för att hämta ut en lampa till mina föräldrar som beställts en tid sen. Eftersom jag redan var i Vanda, svängde jag in via Jumbo, bara för att ”kolla läget lite”. Är egentligen  sugen på en svart klänning med långa ärmar. Tur så hittade jag ingen jag gillade, för rent monetärt skulle jag inte haft möjlighet till det heller, men drömma kan man ju alltid. Så med pengarna i behåll körde jag vidare för att hämta upp Jani. Tillsammans tog vi ett snabbt kvällsmål och så åkte vi till mig för lite TV&soffhäng. Höll redan på att somna, men var illa tvungen att stiga upp och gå till jobbet. Eller nej jag gick inte, fick skjuts av Jani den hela 750 m från min lägenhet till jobbet. Gud vad skönt att bo så nära.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, vi skyller det på tidspunkten. Att få ur sig vettiga inlägg efter midnatt är en utmaning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: