Den härliga vardagen

Vilken skön dag igår! Kom visserligen hem först kl.7 på morgonen efter nattskiftet och hade igen svårt att somna in. Men fick sömn till slut och steg upp runt kl.13. Några timmar senare kom Jessica till mig för en kopp te. Blev ett snabbesök till butiken medan solen tittade fram och efter det blev det en kopp te. Eller flere koppar faktist, för det var så skönt att bara sitta där i soffan framför fönstret och prata om livet, kärleken, jobbet och vaaardagen! Vi var båda av den åsikten att det inte finns något bättre än vardag. Aaah, vad härligt med en god kompis, en ordentlig pratstund och en varm kopp te. Vår pratstund drog ut i många timmar, men så går det ju med goda vänner, tiden bara flyger förbi. Till sist kom Jani till mig, fick träffa Jessica för första gången och så följde jag Jessica till busshållplatsen.

Efter att Jessica åkt ställde jag mig i köket. Fick en sällsynt inspis att laga mat, och trollade fram en lätt röd curry thai-rätt. Nam! Gillar verkligen den rätten, och den fick också klart godkännt av Jani. Matlagning hemma en onsdagkväll, vardag, så härligt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: