Överraskande lördag

Vad är härligare än en ledig lördag? Sov över hos Jani, som har sina barn där över helgen. Två små söta flickor som redan sov när jag kom fram. Imorse vaknade jag till ljudet av små fötter som tassade fram till sängen, och kröp upp med oss. Där låg vi alla fyra, tittade på barnprogram, åt frukost och mös i flera timmar. Och ja, jag är precis lika överraskad som ni. Har aldrig varit någon barnmänniska.

När de tre andra sedan åkte iväg på skidolympiad, var det dags att gräva fram bilen. Det var svårt att urskilja den vita bilen i snöhögen, men slutligen fick jag fram den. Konstigt hur det övernatt hade fallit 10-15 centimeter snö. Hela stan ser annorlunda ut.

Fortsatte sedan eftermiddagen i sällskap av två andra favoritbarn. Hämtade upp syster och barnen som precis varit på Disney on ice, körde hem dem och blev kvar i Mosabacka en stund. Vad är härligare än en ledig lördag? 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: