Ode till mina kolleger

Har på senaste tiden tänkt mycket på hur stor betydelse kollegerna har för trivsamheten på jobbet. Jag har varit ganska lyckligt lottad när det gäller kolleger, och på alla arbetsplatser faktiskt. Goda kolleger blir som goda vänner och det är roligt att umgås med dem på jobb, och ibland utanför arbetstiden.

Hade en riktigt pissig morgon och hade ingen lust alls att komma på jobb. Ville mest stanna hemma och äta choklad under en filt på soffan. Men nu, efter lite skämt och skratt med kollegerna är jag glad att vara här. Bra kolleger är en viktig del av arbetslivet, och livet överhuvudtaget. Mina kolleger, ni är bäst!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: