En gång. Alltid.

Har varit på ishockeymatch idag! Sjukt roligt! HIFK hade hemmamatch mot TPS och då jag blev medbjuden av syster & co kunde jag ju inte tacka nej! Har inte varit på ishockeymatch på fyra år, så det var definitivt dags. Stämingen var på topp som vanligt, eller så var jag bara själv så excited, men roligt var det. Fick köpt en HIFK mössa, fick autografer av några spelare och hade så otroligt bra sittplatser. Satt på tredje raden från isen, vid sidan om bytesbänken. Vi satt så nära spelarna att jag till och med kände lukten av svett, haha. Och bra slutade det ju, 5-3. En gång HIFK, alltid HIFK.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: