Så mycket lyckligare

Det goda med nattskift är att man har en god orsak att inte göra ett jota på dagarna. Sov till kl.13:30 idag, tog en dusch, åkte till Jani och fortsatte sova hos honom. Vi sov, slappade, sov, sov, slappade och såg på film tills vi slutligen var tvungna att göra något vettigt, som att äta, innan jag kom på jobb kl.23. Härligt med sådana dagar som man ka ge lov åt sig själv att inte göra något alls. Så mycket piggare, nöjdare och lyckligare.

Funderat mycket på det här med roller man bär i förhållanden jämtemot rollen som singel. Hur enkelt det var att ge upp singel-rollen och hur snabbt man kom in i förhållande-rollen. Hur fort det gick att man ersatte lördagsfesterna med hemmakvällar. Hur man kommit in en bekvämlighetsfas och undrar hur singelfolket orkar springa på barer varje veckoslut, fast man själv varit i den motsatta rollen bara någon månad sedan. När jag var singel trivdes jag med att vara singel. När jag nu är i ett förhållande trivs jag med att vara i ett förhållande. På något sätt kan man säga att jag kopplat av nu. Känner ingen stress, eller ingen FOMO (fear of missing out, eller rädsla av att gå miste av någonting). Trots att jag hade ett helt annorlunda och spännande liv bara någon månad sedan, och var med om en massa äventyr, sena fredagsnätter och dansmaratons på diverse klubbar i stan,  så måste jag nog säga att tryggheten i ett förhållande ändå är något helt annat. Vi pratar en helt annan nivå av lycka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: