Temperamentsfull skorpion

Det svåra med att vara skorpion i horoskop, är att jag behöver en viss mängd drama i mitt liv med jämna mellanrum. Jag är temperamentsfull och har humörsvängningar, ena sekunden skrattar jag, andra är jag förbannad. Och jo, det beror precis på mitt horoskop. Min kompis Jessica är precis likadan. Vi brukar skratta åt varann och om den ena har styrt upp lite drama i sitt liv så rapporterar vi om det till den andra och suckar ”typiskt skorpioner” till varann. Om det går för bra för länge så tar vi själva och hittar små saker att irritera upp oss med, så vi får lite drama. Och gud vad jobbigt det är. Sepciellt i ett förhållande. För jag vet ju själv precis hur idiotiskt det är att starta ett gräl, men det är vad vi skorpioner gör. Varför?

Kanske för att det känns så mycket bättre efter ett litet gräl? Kanske för att få lite variation? Kanske för att det känns bra att bli sams igen? Vem vet, inte jag i alla fall.

Som tur ber i alla fall jag alltid om ursäkt efter en stund när ilskan släppt och man fattar hur onödigt det var. Men ibland är det för sent att be om ursäkt sen, och den andra parten står och stirrar på en och undrar vad fan som just hände? Vartifrån kom den ilskestormen och vart försvann den? Jobbigt att vara i ett förhållande med en skorpion, jag är den första att medge det. Va’ jobbigt att va’ jobbig. Dessutom har jag inte varit i ett såhär seriöst förhållande på länge, och vet inte riktigt hur jag ska betée mig annars heller. Är nog ganska dålig på det här med förhållanden. Bra att få träna lite på det nu. Och bra att man har en snäll och förstående andra part.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: