Alla hjärtans dag

Jag som alltid tyckt att alla hjärtans dag varit en överskattad dag, spelade i år för andra laget. Kärlek var hela gårdagens tema och hela dagen var kantad av rosa moln. Jag var ledig hela dagen, och sent på eftermiddagen hämtade Jani upp mig hemma. Vi åkte in till stan, gick hand i hand, drack goda mojiton på Iguana, föråt oss på fajitan på samma ställe, gick på bio (The Wolf of Wallstreet), delade biogodis, åkte hem till mig och pratade, skrattade och mös till sent på natten. Alla hjärtans dag kanske inte år så tokig ändå. Eller så är det bara så mycket enklare att spela för lag ”Vi-älskar-allahjärtansdag” när man är kär påriktigt.

Så inne i romantiken var jag att jag inte knäppte en endaste bild under hela kvällen. Nej visst, jag instragrammade en bild på de första drinkarna, men efter det fokuserade jag mig på något helt annat.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: