Helgen och festerna

Helgen är över, festerna likaså. Veckoslutet innehöll både goda och dåliga stunder, men såhär i efterhand var det mera goda stunder och det är de som blivit i minnet. De dåliga hoppas man ju glömma.

Fredagen gick i alla hjärtans dagens tecken, lördag var det dags för morgonskift. Av någon konstig orsak sov jag endast mellan kl.1 och 3 natten till lördag så jag var rätt trött. Efter jobbet åkte jag hem, tog en dusch och försökte sova, men förgäves. Istället packade jag ihop mina grejjer, körde via Vanda en sväng och så till Linda för hennes födelsedagsfest. Vi började hemma hos henne, åt jättegoda bröd, smakade på choklad och drack ja, lite av allt. Det var skumvin av två olika slag, det var öl, det var lonkero, det var vittvin.

När alla kommit på plats, och efter en omgång drickspel med Annu, var vi färdiga att ta an stan. Vi åkte in till stan och gick till nattklubben Maxine i Kampen. Det var min första gång där och det var helt okej faktist. Stort dansgolv, fin utsikt över stan och bra lounge område. Vi kom på plats rätt tidigit, så det var inte så mycket folk där, men det visade sig vara rätt bra eftersom vi fick ett bra bord och vi fick hela dansgolvet för oss själva – något vi verligen utnyttjade. Så roligt att vara ute med ett större gäng folk, 8 pers var vi slutligen.

Ja, det blev ju inte den mest lyckade kvällen med stundvis drama, men i det stora hela var det en rolig kväll med några drinkar, mycket dans och många skratt. När folk blev trötta och jag varit vaken i 24 timmar drog vi oss tillbaka hem till Linda och somnade skönt. Söndagen var behaglig, sov länge, kopplade av på Lindas soffa och fick en god frukost innan jag och Annu hoppade i bilen. Jag lämnade av Annu vid tågstationen och åkte själv till Jani för skräpmat, film, soffa och mys. Perfekt dagen-efter söndag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: