Vardagen för en vidare

Efter en stor sorg är det på något vis tröstande att vardagen kommer. För hur ledsen man än är, kommer vardagen och sysslor man MÅSTE utföra. På så vis MÅSTE man gå vidare, livet går vidare.

Tapeter är köpta och beställda, möbler är flyttade till det nya huset, köksbänkarna är beställda och ett möte på banken avklarat. Vardagliga saker som måste göras.

Idag var en spännande dag i sig. Syster fyllde år på måndag och idag var det dags för födelsedagskaffe. Och dags för Jani att träffa familjen för första gången. Ingen av oss var nervös på förhand, men typ två minuter innan vi gick in så började jag bli lite nervös trots allt. Det visade sig vara mer än onödigt, för allt gick hur bra som helst tycker jag. Min familj är så jordnära, och Jani är så social. Så det gick bra, och Jani sa efteråt att han tyckte det var roligt. Tror nog bara jag var nervös eftersom det först är den andra mannen i mitt 26 åriga liv som presenterats för föräldrarna. Blir ju riktigt allvarligt det här förhållandet nu, haha.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: