Flyttkarusell

Nattskift två av två på gång. Sov så dåligt inatt att jag mest sovit hela eftermiddagen. Vi var inbjudna (eller Jani bjöd själv in oss) till hans mamma för en sen lunch. Hans mamma gjorde en supergod pistagekyckling med cidersås och det var så gott att vi båda åt alltförjättemycket och soffan var vår bästa vän efteråt. Efter att vi kommit tillbaka hem till Jani slumrade jag från och till i soffan tills jag flyttade mig till sängen och sov i nästan två timmar. Det behövde jag.

Imorgon är jag ledig, fast det är ju egentligen bara min ”sovdag” efter nattskiften. Tycker inte man kan kalla det för ledigt då man kommer hem från jobbet kl.7 på morgonen. Tisdag ledig även så, ska bli en snabbvisit till Karis för mera flyttrelaterade saker. Föräldrarna har redan flyttat, så min bror står nästa i tur och sedan äntligen jag. Flyttkarusellen går runt.

Och nej, fortfarande inga bilder. Mitt instagramkonto skriker tomt även det. Får ta och skärpa mig nu. Speciellt då solen äntligen igår och idag gjorde ett sällsynt framträdande. Kan det faktist vara så att våren är på väg nu?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: