Vardagen just nu

Köksmaskiner betalda och beställda. Ännu ett steg närmare renovering.

Flytten och renoveringen är det enda jag har tid att tänka på under min lediga tid känns det som. Den lilla lediga tiden jag har vid sidan om jobbet det vill säga. Det finns så mycket att tänka över och besluta om. Fast roligt är det ju, att få planera en husremont som man själv vill! Sista mötet på banken är nu avklarat, det mesta är beställt och en stor del är på det klara i förberedelserna. Återstår ”bara” själva renoveringen och arbetet ännu. Har typ en månad kvar i stan innan jag flyttar västerut.

Annars har jag varit en sväng till Karis, packat ihop alla min egendom där, åkt och hälsat på hos syster & barnen, haft besök av Jessica. Druckit te. Njutit av det våriga vädret, vaknat till solsken och fågelsång. Bytt vinterkängorna till converse och lagt mössan på hyllan. Ätit middag på Hard Rock Café med Jani och ätit oss mätta och belåtna. Haft sovmorgnar och ätit långa frukostar för mig själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: