Bättre dag idag

Idag är nog den bästa dagen på länge, kanske främst för att det känns så bra att bli sams igen efter ett gräl. Igår grälade vi mest hela dagen från morgon till kväll, men på kvällen blev vi redan sams. Hela grälet handlade inte ens om något viktigt, så totalt onödigt alltså. Som tur var det inget längre gräl, eftersom varken Jani eller jag orkar vara osams länge. När jag kom hem efter kvällsturen var jag fortfarande sur, men så bjöd Jani ut mig på en spelning i Vanda och så var allt bra igen. När jag kom hem, bytte jag bara kläder, fixade till mig och så åkte jag till Dickursby i Vanda, där Brädi hade spelning på Pormestari. Det blev en drink, bra sällskap och bra musik. En skön kväll. Riktigt bra spelning var det, var mycket nöjd när jag gick och sova kl.04.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: