Vågar man redan säga att det är vår?

Vi har sovit med vädringsluckan i fönstret öppen redan en längre tid. Att vakna upp med frisk luft i hela sovrummet är skönt. Att dessutom vakna till fågelsång och se solen skina genom gardinerna är ju ganska härligt det också. Vet inte om det var för att det är första mars idag eller vad, men fick idag en känsla av det nu är vår på riktigt. Använde solglasögon för första gången på länge, och la på mig bara den tunnare läderjackan när jag gick till jobbet. Varmt i sig är det ju inte, runt +1 grader, men det är så vårigt att man inte vill gå runt med vinterjackan mer.

Var en på en kort shoppingtur med syster och barnen tidigare innan jobb och våren verkade nog ha kommit in lite överallt. Sommarskor, vårkläder, ljusa färger, smutsiga bilar och vägdamm. Vågar man redan säga högt att man vill att det ska bli vår? Eller kommer det snö ännu?

En hastig bild på det soliga morgonvädret i Vanda

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: