Uttalade mig för tidigt

När jag halvt i sömnen steg upp imorse och kollade ut trodde jag att jag ännu drömde för det snöade och var snö på marken. Log lite för mig själv när jag tänkte på mitt senaste inlägg ”Vågar man redan säga att det är vår?” Nejdå, där fick jag, uttalade mig för tidigt. Men jag gick tillbaka i sängen och när jag steg upp på sent på eftermiddagen fanns inte ett spår kvar av snön som hade fallit. Fast inte så konstit, med plusgrader och allt.

Superskön söndagsförmiddag förresten. Steg bokstavligen upp först en halvtimme innan jag skulle på jobb. Bara segade och mös i sängen hela förmiddagen och halva dagen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: