Våt om fötterna

Men vaaa? Ska det snöa varje natt nu eller? Idag hann inte slasket ens smälta bort innan jag skulle ut. Var hos Jani och hade endast mina ballerinan på mig, så blev ganska våt om fötterna innan jag nådde bilen. Blää. Snabbt hem och värma fötterna och så fram med vinterkängorna igen.

Idag är det måndag och arbetsveckan börjar för det flesta. Men hur jag än försöker får jag inte in måndagsfiilisen, då jag jobbat 6 dagar i sträck nu. Sista arbetsturen är igång innan 2 dagar på landet står på schemat. Om jag önskar riktigt hårt så kan vi väl få lite sol medan jag är där eller hur? Man får liksom inte rikitigt något gjort i det här vädret. Man sitter ju helst hemma i soffan med en kopp te i handen och tittar på tv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: