Tjejkväll

Om jag säger att min frukost imorse bestod av en pizza slice och en cola, så kan ni säkert gissa hurdan kväll det var igår? Jo en bra kväll.

Jag jobbade fram till kl.22 och hade precis tid att åka hem och duscha innan jag hämtade upp tre glada tjejer på Böle tågstation. De var alla hesa av allt skrikande på konserten så vi tog oss tillbaka till mig för att de skulle få vila en stund och för att jag skulle få laga mig klar. När jag ett halvt vinglas senare var klar styrde vi mot centrum och The Tiger var den officiella efterfesten var. Det var en bra mix av musik, och folk av alla de slag. Det enda som litelite drog ner på stämningen var den evighetslånga kön till baren. Men annars var det en superkväll, och sällskapet var det bästa. Hade en rolig kväll med mycket dans och skratt och kom i säng först efter kl.4 nångång.

The Tiger bjöd på fin utsikt över stan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: